Uppdatering!

Nu är det snart jul. Bara så ni vet.

På grund av detta sitter jag och plinkar julpsalmer för mig själv på akustiska gitarren. Det är trevligt, och för den som inte redan vet det, så är vissa utvalda psalmer och julpsalmer bland de vackraste verken som gjorts, någonsin. Därför fick jag för mig att spela in Det är en ros utsprungen. Sjukt vacker. Jag hade ingen större lust att göra den ackustiskt den här gången dock, för jag är verkligen sämst på att få variation på det med bara en akustisk gitarr och sång. Det slutade med att jag gjorde en version i sann Doom Metal-anda. Fresh. Den är dock inte klar än. Jag har bara hunnit med första versen, av tre, tänkte jag.

Vad kunde jag ha gjort istället för detta då? Jo. Jag hade kunnat skrivit klart min labrapport för EKG-laben. Den skulle varit klar i onsdags, men på grund av att jag är sämst på att komma ihåg såna saker hade jag blandat ihop två olika deadlines, och var helt säker på att det var nu på måndag den skulle varit klar. Icke. Onsdagen den 15:e var inlämningsdagen. Här är jag nu, lördagen den 18:e, och är inte klar. Härligt. Resten av fysiologin går inte bra heller förresten. Men det beror mer på att fysiologin är svårare än att spela valfri Nile-låt på trummor. En perfekt jämförelse.

Ikväll ska jag i alla fall ta igen alla avsnitt dexter s5 som jag inte sett än. Vilket är många, skulle jag tro. Innan dess ska jag skriva klart rapporten. Så är planen i alla fall.

RSS 2.0