Våren är här

Idag har vi verkligen på riktigt välkomnat våren.

Runt 11 hade nog de flesta klivit upp i LP. Efter frukosten och den obligatoriska morgonfacebookchecken drog vi på en promenad ut på udden. Vackert väder, fin natur och grymma bandfoton (går att se på facebook).

Men det blev inte nog. Efter att vi käkat middag fick vi för oss att inviga cykelhalvåret. Det slutade med en cykeltur in till Nyckelby. Och där hade Ica stängt. Men det gjorde inget. Vi cyklade tillbaka igen.

Eh. Aja, det var Anna som tyckte jag skulle uppdatera. Jag har inget speciellt att skriva om egentligen.

Förlåt...

... för långsamma uppdateringar. Har inte så mycket att skriva om nu. Tror jag. Men jag fick just en grej att skriva om, men det krävs inte så långt inlägg för det och det handlar ingenting om vad som händer mig här på kagge.

Peter Steele, mastermindet från Type O Negative, är död. Det är tråkigt, de var ju bra. October Rust är en av mina favoritskivor, och den snurrar i skrivande stund (inte helt oväntat) i min stereo till Steeles minne.

http://www.youtube.com/watch?v=PewKtLL9nJA
(Galen refräng!)


I övrigt så har vi det trevligt i vanlig ordning här på Kaggeholm. Melodi '10 blev succé och framöver väntar sökningsvecka för kommande elever. Spännande värre, Jonas och Braaf kommer närvara och shredda loss, och jag tror att båda två har stor chans att kunna komma in här.

Igår spelade vi TP och käkade kladdkaka (tro mig, det var första kladdkakan efter påsklovet!!). Sen för några dagar sedan hade jag och John lite deep talk, och då drog jag ett skämt som jag, Oskar och Jonas höll på med under påsklovet för John.

(Skämtet går ut på att man tar en slumpvis bibelbok, slumpvist kapitel och slupvis vers för att påstå att det där står ett citat som egentligen inte står där. Exempel: vi diskuterar att Avatar är en kass film. Jag slänger fram argumentet att det ju faktiskt står i tredje mosebok, 15:24 att "Och Gud sade: Avatar skola vara en skitkass film".)

Jag sa till John under tiden vi diskuterade dessa djupa saker att "Ja, men du vet, det är ju som det står i Romarbrevet 5:3, 'Det som inte dödar, det härdar'". Det visade sig sedan att det var nästan precis det som stod där också, lite finare formulerat. (För den som undrar, vi läste i Johns Bibel 2000-översättning)

Fränt


Hursomhelst, det var väl allt tror jag. Kan som sagt inte komma på nåt bra ämne att skriva ett långt inlägg om. Men det är kanske positivt.

RSS 2.0